2017-02-20 22:36 来源：小牛英语
Confidence is very important in daily life. It can help you to develop a healthy attitude (态度). A study shows that the people who are more confident are much happier. They can have more chances to make themselves successful. But how to be more confident? Here are some suggestions:
When you are not confident, you can't do well what you want to do.Your speak is in such a low voice that other people can hardly hear you. Try to speak loud enough so that people can hear you clearly. The high voice can help you become more confident.
Physical exercise makes you tired but completely relaxed. A strong body helps you be full of confidence.
Write down a list of things you did during the day to see how many things you have done well. Did you finish your homework? Did you tell a joke that made everybody happy? Give yourself praises for the good things you've done.
Get rid of (消除) fear
Fear comes along with failure (失败). But it's easy to overcome (克服) if you know that failure is part of life. Don't hide your head just because you said something stupid last time. Try to start again and believe you can do better.
Pick up a hobby
If you like singing, sing as much as you can. In some ways, a hobby can make you outstanding. And it will make you happy and confident.
1. Confidence can help you to .
A: get good grades
B: make more friends
C: develop a healthy attitude
2. There are suggestions in this passage to make you more confident.
3. makes you completely relaxed.
A: High voice
B: Physical exercise
C: A hobby
4. Picking up a hobby can get you .
A: to get rid of fear
B: to speak loud
C: to be outstanding
5. What does the writer tell us in the passage?
A: How to be more confident.
B: How to encourage yourself.
C: How to be successful.
1. C 2. B 3. B 4. C 5. A
1. 细节题。由第一段第二句 It can help you to develop a healthy attitude (态度) 可知，它可以帮助你拥有一个健康的态度。所以C项符合题意。故正确答案为C。
2. 细节题。由全文2至6段5个小标题可知，这里有5条使你变得自信的建议。所以 five 符合题意。故正确答案为B。
3. 细节题。由第三段第一句 Physical exercise makes you tired but completely relaxed 可知，体育运动可以让你感到疲惫，但是会完全地放松。所以 Physical exercise 符合题意。故正确答案为B。
4. 细节题。由第六段第二句 In some ways, a hobby can make you outstanding 可知，在某种程度上，爱好可以让你更优秀。所以C项符合题意。故正确答案为C。